Website laten maken Den Bosch

website laten maken den boschEen website laten maken in Den Bosch? Zoek dan niet verder, want bij WebKenbaar werken de meest creatieve webdesigners welke jaren lang ervaring hebben op het gebied van website design. Je kan hier met een gerust hart een website laten bouwen tegen een betaalbare prijs voor webdesign.

 

Webdesign bureau Den Bosch

WebKenbaar is een webdesign bureau in Den Bosch welke er speciaal voor de kleine en startende ondernemers is. Helaas zien we in deze tijd nog te veel Zzp’ers en ondernemers in het MKB die geen website hebben. Vaak om verschillende redenen.

Waarom ondernemers vaak geen website hebben

  • Website laten maken is te duur,
  • Niet bewust hoeveel potentiële klanten online zoeken naar bepaalde diensten,
  • Het onderhouden van de site ziet men niet zitten,
  • Social media vindt men al voldoende.
WebKenbaarDTGWebtonVrijdagOnline
€ 479,-€ 1849,-€ 1750,-€ 599,-

Responsive Webdesign & Veilig

Voor jouw bedrijf in Den Bosch maken wij als webdesigners van WebKenbaar niet zomaar een website. Wij gebruiken namelijk altijd een responsive design. Hierdoor past het formaat van de website zich automatisch aan voor alle mobiele apparaten. Zo krijg je een website die geschikt is voor desktops, laptops, tablets en smartphones. Bezoekers zullen dan langer op jouw bedrijfswebsite blijven, omdat deze altijd goed leesbaar is. Bovendien beloont Google responsive websites met hogere posities in de zoekresultaten.

 

SSL encryptie

Standaard krijg je bij ons een website welke beveiligd is met SSL encryptie. Bijvoorbeeld https://webdesigndenbosch.nl i.p.v. http://webdesigndenbosch.nl

Dit is tegenwoordig de standaard en ook hiermee krijg je een hogere positie in Google. Let hier dus altijd op dat jouw website hier aan voldoet!

 

Gebruikersvriendelijk CMS voor Bossche ondernemers en particulieren

Jouw website wordt gemaakt in WordPress of onze eigen website builder. Beiden met een krachtig CMS beheersysteem waarmee je zelf eenvoudig elementen aan kunt passen. Zo voeg je zelf heel makkelijk nieuwe foto’s toe of wijzig je teksten. Je kunt zelfs onbeperkt nieuwe pagina’s aan de website toevoegen. Zo kan de online site met jouw fysieke bedrijf in Den Bosch meegroeien.

 

Ondernemers in de buurt van Den Bosch kozen ook voor: website laten maken Eindhoven,

 

Website laten maken Den Bosch?

Ook een website laten maken in Den Bosch door WebKenbaar? Ons webdesign bureau in Den Bosch is bereikbaar voor al jouw vragen of vul het contactformulier in.

Bel 085-0606 538