Website laten maken Assen| 085-0606 538

webdesign Assen

Een website laten maken in Assen ? Zoek dan niet verder, want bij WebKenbaar werken de meest creatieve webdesigners welke jaren lang ervaring hebben op het gebied van website design. Je kan hier met een gerust hart een website laten bouwen tegen een betaalbare prijs voor webdesign.

 

Webdesign bureau Assen

WebKenbaar is een webdesign bureau welke er speciaal voor de kleine en startende ondernemers is uit Assen en omstreken. Helaas zien we in deze tijd nog te veel Zzp’ers en ondernemers in het MKB die geen eigen website hebben. Vaak om verschillende redenen…

 

Waarom hebben ondernemers uit Assen vaak geen eigen website?

  • Website laten maken is te duur,
  • Niet bewust hoeveel potentiële klanten online zoeken naar bepaalde diensten,
  • Het onderhouden van de site ziet men niet zitten,
  • Social media vindt men al voldoende.
Bewerken
WebKenbaar DTG Webton VrijdagOnline
€ 479,- € 1849,- € 1750,- € 599,-

 

Voordelen website laten maken Assen

Als Webdesign bureau Assen zijn wij goedkoper dan andere internet bureau’s, zoals je hierboven kunt zien. Ook zorgen we ervoor dat jouw website goed wordt gevonden in Google. Het onderhouden doen wij ook bij WebKenbaar, zodat jij je alleen hoeft te concentreren op ondernemen. Makkelijker kan haast niet of toch wel..?

 

Andere voordelen…

 

Responsive Webdesign & Veilig

Voor jouw bedrijf in Assen maken wij als webdesigners van WebKenbaar niet zomaar een website. Wij gebruiken namelijk altijd een responsive design. Hierdoor past het formaat van de website zich automatisch aan voor alle mobiele apparaten. Zo krijg je een website die geschikt is voor:

  • desktops,
  • laptops,
  • tablets,
  • smartphones.

Bezoekers zullen dan langer op jouw bedrijfswebsite blijven, omdat deze altijd goed leesbaar is. Bovendien beloont Google responsive websites met hogere posities in de zoekresultaten.

 

Gebruikersvriendelijk CMS voor Assense ondernemers en particulieren

Jouw website wordt gemaakt in WordPress. Beiden met een krachtig CMS beheersysteem waarmee je zelf eenvoudig elementen aan kunt passen. Zo voeg je zelf heel makkelijk nieuwe foto’s toe of wijzig je teksten. Je kunt zelfs onbeperkt nieuwe pagina’s aan de website toevoegen. Zo kan de online site met jouw fysieke bedrijf in Assen meegroeien.

 

Veilige Website laten maken

website laten maken met SSL

Een mooie website is niet alles. Deze moet ook veilig zijn voor jouw bezoekers en bestand tegen mogelijke hackers op het internet.

  • Daarom moet de website regelmatig geüpdate worden,
  • De website moet voorzien zijn van https in plaats van de standaard http. Bijkomend voordeel is dat Google veilige websites met een slotje voor het website adres een hogere positie geeft binnen de zoekresultaten dan websites die dit niet gebruiken.

Bij WebKenbaar hechten we hier veel waarde aan. Dus wil je een website laten maken in Assen waarbij je dit standaard krijgt? Wacht dan niet langer en bel ons op onderstaand nummer.

Bel 085-0606 538

Handig om te weten… wil je een website laten maken in Assen door WebKenbaar dan is deze binnen een week klaar!