Website laten maken voor ondernemers

website laten makenWebKenbaar is een webdesign bureau waar een website laten maken professioneel en goed gebeurd en wij zijn er speciaal voor kleine of startende ondernemers. We zien helaas nog te vaak dat ZZP’ers, eenmanszaken en het MKB nog geen eigen website hebben en dat is zonde! Mensen zoeken gericht in zoekmachines, zoals Google naar bepaalde diensten.

 

Website laten maken voor particulieren

Heb je geen eigen bedrijf, maar wil je gewoon een mooie website voor jezelf? Bij WebKenbaar kun je ook een mooie website laten maken voor privé gebruik welke zelf goed te onderhouden is. Er zijn genoeg redenen waarom jij als particulier zijnde een eigen website zou willen hebben;

 • Denk bijvoorbeeld aan jouw vakantiehuis die je online wilt verhuren,
 • Een website waar jij jouw kookkunsten wilt laten zien met video’s en mooie teksten,
 • Of misschien een website die je online openbaar zet voor bekenden welke alleen te zien is met een eigen wachtwoord.

 

Waarom hebben veel ondernemers nog geen eigen website?

website laten maken ondernemerAls we vragen aan ondernemers waarom ze nog geen eigen website hebben, krijgen we vaak als antwoord te horen:

 1. Een website laten maken is te duur,
 2. Ik gebruik social media,
 3. Ik heb al genoeg klanten,
 4. Heb er geen tijd voor om dit te onderhouden.

Lees dan dit…

 

Een website laten maken te duur?

Wanneer je ons kiest als webdesign bureau heb je voor een relatief betaalbare prijs van €479,- een mooie website. Deze prijs voor webdesign haal je er al snel uit wanneer je bijv. 1 keer jouw vakantiehuis verhuurt, een aantal klanten hebt die jou gevonden hebben via jouw website of reclame erop zet welke inkomsten genereren.

WebKenbaarDTGWebtonVrijdagOnline
€ 479,-€ 1849,-€ 1750,-€ 599,-

 

Gebruik je social media en heb je hierdoor geen website nodig?

Heb je geen website, omdat je facebook als alternatief gebruikt in plaats hiervan? Dat je Facebook gebruikt begrijpen we heel goed, maar door alleen dit medium te gebruiken ben je zeer afhankelijk van hun. De berichten die je plaatst worden steeds minder gezien door jouw volgers. Vooral door een drastische maatregel die Facebook heeft doorgevoerd op bedrijfspagina’s.

Kies daarom voor beiden. Je moet maar zo denken, als mensen niet meer online zoeken dan zou Google ook niet meer bestaan.

 

Genoeg vaste klanten dus waarom zou ik een website nodig hebben?

Ondernemers vertrouwen ook te veel op hun vaste klanten, maar wat nu als deze vaste klant ineens niet meer komt? Een vaste klant kan verhuizen, een concurrent biedt betere prijzen aan, een klant overlijdt etc. Hecht dus niet te veel waarde aan deze groep, maar waarderen mag zeker! Wacht dus niet op omzetverlies, maar denk ook op de lange termijn. Jouw website biedt ook een bepaalde nieuwe klantenservice aan in de vorm van een online visitekaartje, zoals:

 • een prijslijst,
 • openingstijden,
 • werkwijze,
 • contactgegevens.

 

Waar kun je een website laten maken?

WebKenbaar maakt websites voor ondernemers en particulieren in heel Nederland. De meeste klanten voor wie wij een website laten maken komen uit de steden welke je hieronder kunt zien.

TilburgFrieslandDrenthe
GroningenLeeuwarden Assen
OverijsselFlevolandGelderland
ZwolleAlmereArnhem
UtrechtNoord-HollandZuid-Holland
Nieuwegein AmsterdamRotterdam
ZeelandNoord-BrabantLimburg
Middelburg Webdesign Den BoschMaastricht