Een website laten maken voor jouw naaiatelier

website laten maken kleermakerBen je kleermaker of coupeuse van beroep met een eigen naaiatelier? Dan is het ontbreken van een eigen website onmisbaar. Potentiële klanten zoeken online via Google naar goede kledingreparatie, kledingherstel of het vermaken van kleding dicht in de buurt. Een website laten maken of jouw huidige website verbeteren is in deze tijd onmisbaar voor een goede online zichtbaarheid!

 

 

Heeft u al een eigen website, maar staat deze niet hoog in Google?

Ook wanneer u al een eigen kledingreparatie of kleermakers website heeft, maar deze niet hoog in Google staat is het belangrijk hier aan te werken!

Naast uw huidige website krijgt u een extra website bij Kledingreparatie.eu (bijvoorbeeld —> uwbedrijf.kledingreparatie.eu). Dit zorgt voor een hogere positie van uw bestaande website en u heeft een éxtra online visitekaartje!

Via WebKenbaar sta ik als kleermaker in Lanaken in de top 3 op verschillende zoektermen in Google! Ik heb het nu ontzettend druk gekregen doordat klanten mij nu nog beter online vinden!

(Eigenaar Bila van Billo Kledingreparatie)

 

Is een kleermakers website laten maken duur?

Een website laten maken voor kleermakers is niet duur wanneer u dit laat doen bij WebKenbaar. Voor slechts €479,- heeft u al een eigen website met 4 pagina’s:

  1. Homepagina
  2. Dienstenpagina
  3. Over ons
  4. Contactpagina

Een snelle webhosting inclusief een eigen domeinnaam, onderhoud en updates kosten €15,- per maand.

 

Wilt u liever een website laten maken met meer dan 4 pagina’s, omdat je op meerdere zoekwoorden gevonden wilt worden? Ook dit is geen probleem! Bekijk de website pakketten voor meer info en prijzen.

Ook een hekel aan te dure verzamelwebsites, zoals detelefoongids.nl , bedrijvenpagina.nl of openingstijden.nl? Versla dit soort sites en kom met uw eigen website hoger in Google. Bovendien is het een héél stuk goedkoper!